Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Music For Relief


Αν και θεωρείται ένα καινούριο trend, αποτελεί έναν πολύ δυναμικό τρόπο φιλανθρωπίας σήμερα. Ίσως να θυμάστε παλαιότερα events όπως το Live 8 ή το Live Earth, που γινόντουσαν με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για χώρες τις Αφρικής, και του υπόλοιπου κόσμου που αντιμετωπίζει καθημερινά προβλήματα επιβίωσης.

Οι καλλιτέχνες τραγουδούν όλοι μαζί σε μια μεγάλη συναυλία. Εσύ πηγαίνεις για να σε διασκεδάσουν, αλλά ταυτόχρονα αυτοί προσπαθούν με την δική σου γαϊδουριά να απαλύνουν των πόνο όλων αυτών των ανθρώπων που στερούνται τα αυτονόητα, καθώς τα έσοδα διατίθενται - είτε εξ' ολοκλήρου ή κάποιο μέρος τους - για όλους αυτούς που υπάρχουν, ζουν και υποφέρουν αλλά εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί δεν είμαστε και πολύ πιθανό να μην έρθουμε ποτέ στην θέση τους.

Με αφορμή λοιπόν, τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τον τελευταίο καιρό στην Αϊτή, οι Linkin Park - αγαπημένο συγκρότημα - δημιούργησαν ένα τραγούδι, του οποίου τα έσοδα πρόκειται να χαρίσουν χαμόγελα σε μερικές οικογένειες και παιδιά που στερούνται πλέον το προνόμιο να κάνουν όνειρα και να έχουν ιδανικά.

Ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει ή όχι, το τραγούδι διατίθεται στο διαδίκτυο και μπορείτε να το κατεβάσετε για να συνεισφέρετε και εσείς την βοήθειά σας στους συνανθρώπους μας. Γιατί όχι; Το link που μπορείτε να επισκεφτείτε για να ακούσετε ή να κατεβάσετε το τραγούδι είναι το εξής: http://www.musicforrelief.org/

Στο site υπάρχουν και άλλα τραγούδια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Διατίθενται όλα για τον ίδιο σκοπό.

Αλλοι τρόποι που μπορείτε να συνεισφέρετε:
  • Η Unicef προσφέρει κατάλλημα σε διάφορους ανθρώπους που έχασαν το σπίτι τους από αυτή την καταστροφή
  • Η Care προσφέρει φαγητό σε ανθρώπους με την δική σας βοήθεια.
Αν επιθυμείτε να συνεισφέρετε κάντε κλικ εδώ: http://www.google.com/relief/haitiearthquake/#utm_campaign=en&utm_source=en-ha-na-us-sk&utm_medium=ha&utm_term=haiti%20quake

Επειδή το blog μου είναι καινούριο, και δεν διαβάζεται από πολύ κόσμο, αν επιθυμεί κάποιος να κάνει ποστ το κείμενό μου, έχει το ελεύθερο :)

3 σχόλια:

sCaTterBraiN είπε...

πάω να το τσεκάρω. καλημέρα!

Katsiki είπε...

Συμπαθητικό το τραγουδάκι μπορώ να πω...

Ανώνυμος είπε...

Omorfi kinisi, mpravo sou :)