Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Η στιγμή της αλήθειας


Είναι αλήθεια ότι δεν έχεις πάρει ακόμα όλα τα βιβλία του εξαμήνου σου;
ΑΠ: Ναι

-Αυτό που απάντησες ειναι... Αλήθεια!!-

Εχεις να ανοίξεις βιβλίο της σχολής σου από την προηγούμενη εξεταστική;
ΑΠ: Όχι... από την προ-προηγούμενη

-Αυτό που απάντησες είναι... Αλήθεια!!-

Έχεις σκόπο να περάσεις έστω και ένα μάθημα;
ΑΠ: Ναι

-Αυτό που απάντησες είναι... ΨΕΜΑ!!-


Και κάπως έτσι τελειώνει το παιχνίδι για μένα φίλοι και φίλες, γιατί αν δεν έχεις ανοίξει βιβλίο όλο το εξάμηνο, αν έχεις παρακολουθήσει λιγότερες παραδόσεις από τον αριθμό των γευμάτων που κάνεις κάθε μέρα, και τέλος αν δεν είσαι σίγουρος για το πως πηγαίνεις στη σχολή σου τότε οι ελπίδες σου είναι απειροελάχιστες.

Όχι δεν είμαι πεσιμιστής, είμαι ακόμα ένας φοιτητής που αγχώνεται για την επερχόμενη εξεταστική. Περάσαμε τα μισά έτη και ακόμα μυαλό δεν βάλαμε... και δώστου να λέμε συνεχώς ότι από το επόμενο εξάμηνο θα αλλάξουν τα πράγματα.
Αλλά ποιος να απαρνηθεί την καλή ζωή και το καθισιό για το διάβασμα; Εφόσον οι παραδόσεις δεν είναι υποχρεωτικές, γιατί να μην συμπληρώσεις λίγο ακόμα ύπνο και να πας με τον μαύρο κύκλο στη σχολή, που ούτε καλό καφέ δεν φτιάχνουν!!
Έχω να αναζητήσω δουλειά γιατί χρειάζομαι κάποιο επιπλέον εισόδημα! Επίσης έχω να ξανα-αρχίσω να πηγαίνω γυμναστήριο γιατί έχω παραμελήσει αρκετά τον εαυτό μου... Επίσης έχω παραμελήσει το αγόρι μου και θέλω να του αφιερώσω λίγο ακόμα χρόνο!
Και αντ'αυτού κάθομαι και σκέφτομαι τα 6 μαθήματα που δίνω σε μια εβδόμαδα.

Όχι αντικειμενικά αν το πάρεις... έχω καμιά ελπίδα;; Δεν έχω πάρει καν όλα τα βιβλία, δεν έχω καν πρόγραμμα εξεταστικής και θα περάσω έστω τα μισά ;; Ποιον κοροιδεύω;;

Και ακόμα και αν έχω ελπίδες έστω για ένα - δυο... το ρισκάρω να αφήσω πίσω τη ζωή μου για κάτι που θα έχω ξεχάσει πριν καν μπούμε στο τριόδυο;; Δύσκολο πράγμα να 'σαι φοιτητής...
έχουμε τα προβλήματα μας, έχουμε και την εξεταστική!



4 σχόλια:

ProFyLaKtiKo είπε...

στρώσου και ξεκίνα τώρα που είναι (σχετικά) νωρίς. επίσης, πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον καφέ που κάνουν στη σχολή σου. είναι αναγκαίο κακό αυτή η "σχέση"

DiViNe__ είπε...

Ουφ... θα προσπαθήσω, τι να κάνω!
Εντάξει τα πράγματα δεν είναι τόόόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζω, αλλά όπως και να το κάνεις δεν δίνεις εύκολα τόσα μαθήματα που δεν έχεις ιδέα, ενώ έχει παρακολουθήσει ( πολύ καλα ) 1-2 :/

Katsiki είπε...

Τι να πρωτοσχολιάσω όχι τι;

Καταρχάς θα πω NO COMMENT!!!

Και συνεχίζω σταμάτα τη γκρίνια γιατί έτσι και περάσεις περισσότερα μαθήματα από μένα θα έρθω εκεί θα σε πιάσω απο την τσουτσούνα και θα σε πετάξω έξω από το μπαλκόνι!!!!

Ο καφές στη σχολή σου όντως είναι αηδία... θα σου έλεγα να έρχεσαι σε μένα αλλά και εκεί αηδία είναι.. Έχουμε ένα μαγαζάκι όμως έξω από τη σχολή κάνει και γαμώ τους καφέδες... εκεί να πηγαίνεις...

Δουλειά;;; Χμμμ... δουλεια;;; χμμ...
Δουλειά;;; Αχαχαχαχαχαχαχα

Καλά γυμναστήριο έχω πει οτι θα αρχίσω εδώ και 2 χρόνια;;; Είδες τίποτα εσύ;;; Όοοοοχιιι... ούτε εγώ! :P

Άντε καλή μας επιτυχία λοιπόν!!! :D :D :D :D :D

και ελπίζω το σχολιάκι για το FB να μην πήγαινε σε μένα... :P

DiViNe__ είπε...

Παρεπιπτόντως, πέρασα 4 τελικά :P