Σάββατο 17 Απριλίου 2010

...and it's almost May!

Καλησπέρα σε όλους σας!

Χάθηκα, ναι το γνωρίζω, μην αρχίσετε τα γιατί και τα πως! Γι' αυτό είμαι εδώ για να σας τα πω. Πόσος καιρός... σαν να μην πέρασε ούτε μια εβδομάδα από το τελευταίο μου post... Περνάει ο καιρός, άλλες φορές γρήγορα σαν άνεμος, και άλλες φορές αργά, σαν ατελείωτες στιγμές.

Μεσολάβησε το Πάσχα, και ούτε που κατάλαβα πως περάσανε 15 μέρες αργίας έτσι. Έφυγα από Αθήνα, ξαναγύρισα και τελικά νιώθω σαν να ήμουν πάντα εδώ. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα μπορεί να προσαρμοστεί ο άνθρωπος! Όλο αυτό το διάστημα βλέπετε είχα αρκετά πράγματα να βασανίζουν το μυαλό μου, και να με κρατάνε σε μια συνέχεια, η σχολή είναι αρκετά πιεστική αυτή την περίοδο, σαν να φτάνει ο Μάιος και να πρέπει να παραδόσω τις εργασίες μου... και δεν είναι και λίγες.

Σε λίγες μέρες έχω γενέθλια! Ναι μεγαλώνω και επίσημα κατά έναν χρόνο... και εκεί που συζητούσα με έναν φίλο μου που ήθελε να μου κάνει έκπληξη εκείνη τη μέρα, συνειδητοποίησα ότι τα γενέθλια μου είναι σε μια εβδομάδα περίπου, και όχι σε ένα μήνα που τα περίμενα... Άλλαξα, αλλάζει ο άνθρωπος. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, όταν έμπαινα στον τελευταίο μήνα πριν τα γενέθλιά μου, μετρούσα αντίστροφα τις ημέρες. Δεν περίμενα τη στιγμή που θα ανοίξω τα δώρα και θα ξεσκίσω το γυαλιστερό χαρτί! Ήταν η καλύτερή μου στιγμή, μετά τα Χριστούγεννα.

Και όμως προσαρμόζομαι, γιατί δεν έχει νόημα να αναπολείς το παρελθόν. Γιατί πάντα σκέφτομαι πως θα ήμουν αν είχα κάνει διαφορετικές επιλογές... Όμως τώρα είναι αργά, αυτός είμαι και το θέμα είναι τι θα κάνω από εδώ και πέρα. Θέλω να ζω την ζωή μου, είμαι πολύ νέος ακόμα για να συμβιβάζομαι, πολύ νέος για να μιζεριάζω.

Αρκεί. Υπάρχουν και ευτυχισμένες στιγμές, γιατί όμως τείνουμε πάντα να τις περνάμε τόσο ξόφαλτσα; Μένουμε στα κακά γιατί ίσως είναι αυτά που θέλουμε να διορθώσουμε. Ή που θα θέλαμε να μπορούσαμε να διορθώσουμε. Μάταια.

Ο ελεύθερός μου χρόνος ελάχιστος. Μάλλον δεν κάνω καλή διαχείρησή του. Γι' αυτό το λόγο έχω την εντύπωση, και έτσι πρέπει να 'ναι, ότι έχω αφήσει ξανά κάποιους από τους "ανθρώπους" μου πίσω... Δεν πειράζει, τουλάχιστον μου δόθηκε η ευκαιρία να καταλάβω από μόνος μου ποιοι ενδιαφέρονται να μείνουν.

Αυτά για σήμερα... όπως βλέπετε η τρέλα δεν πάει στα βουνά, κατεβαίνει και στην πόλη... και που μπει ο Μάιος με τις πρώτες του ζέστες...

Χαιρετισμούς σε όλους σας, συγνώμη για το διάστημα που έλειπα...

8 σχόλια:

^elfakos^ είπε...

Μωρό μου γλυκό, καλώς ήρθες από τα πάτρια εδάφη...

Μη σκας αγάπη μου για τα χρόνια που περνάνε, να σκάς αν δεν περνάς καλά τη ζωή σου και απλά...μεγαλώνεις!

mahler76 είπε...

διακρίνω μια μελαγχολία?

Ιθάκη-man είπε...

Ελπίζω να είσαι καλά -σε όλα τα επίπεδα γιατι με κάτι τετοια ποστ φοβάμαι λίγο- και καλοσώρισες! :)

DiViNe__ είπε...

@elfakos
Γλυκό μ παιδί καλώς σε βρήκα διαδικτυακά, κάτι άκουσα για κάτι εξορμήσεις. Όταν σε πετύχω μσν θα σ πω (6)

@mahler
Όχι κάτι τραγικό, έχω περάσει πολύ άσχημες φάσεις αλλά αυτή δεν είναι σίγουρα μια από αυτές.
Σήμερα το απόγευμα ήταν το πρώτο διάστημα μετά από αρκετές μέρες που είχα ελεύθερο χρόνο, και δεν μπορούσα να βρω κάποιον άνθρωπο να κάνω κάτι. Δηλαδή μπορούσα, απλά αυτή την περίοδο δεν θέλω "άκυρους" στην ζωή μου, νιώθω ανάγκη τους πολύ δικούς μου ανθρώπους.

@Ιθάκη-man
Καλά είμαι γλυκό μου don't worry, και τελικά βρήκα κάτι (όχι ιδιαίτερο) να κάνω το βραδάκι, και πέρασε καλά νομίζω. Με τόνοσε κάπως :))

karkinos7 είπε...

''Και όμως προσαρμόζομαι, γιατί δεν έχει νόημα να αναπολείς το παρελθόν. Γιατί πάντα σκέφτομαι πως θα ήμουν αν είχα κάνει διαφορετικές επιλογές... Όμως τώρα είναι αργά, αυτός είμαι και το θέμα είναι τι θα κάνω από εδώ και πέρα. Θέλω να ζω την ζωή μου, είμαι πολύ νέος ακόμα για να συμβιβάζομαι, πολύ νέος για να μιζεριάζω.''

Με αυτό να πορεύεσαι στη διαδρομή αυτή της ζωής,είσαι νέος,πολύ νέος ακόμα και να ζήσεις την κάθε στιγμή στο όλον της,η νεα γεννιά η δική σας είναι και η μόνη ελπίδα σε γενικότερη θεώρηση!!!
Την Καλημέρα μου!
Όμορφη Κυριακή να έχεις!

Katsiki είπε...

Κλέεεε γιατί δεν μου είπες να πάμε για καφέεεε;;;;;; Εεεεε;;;;;
Πότε θα σε δω;;;; ε? ε? ε? ε?
Τελικά τι θα κάνεις στα γενέθλια σου;;; Ξέρεις γιατί έχω και το πολυάσχολο πρόγραμμα, να μην βάλω κάτι άλλο... :P :P :P Αχαχαχαχαχαχα...

DiViNe__ είπε...

@gaykarkinos
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, προσπαθώ να λειτουργώ έτσι στην ζωή μου :))

@Κατσίκι
Να μπεις μσν να σου πω! Άντε που το 'χεις κόψει!

sCaTterBraiN είπε...

άντε βρε, τι να πω κι εγώ που η wwf με κυνηγάει να κόψω την τούρτα στα γενέθλια μου γιατί τα κεριά επιβαρύνουν την τρύπα του όζοντος από το πολύ co2;
φιλάκια!