Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Let's Get it started!

Όλα είναι καθορισμένα από πριν λένε κάποιοι επιστήμονες... Όπως και να 'χει, στην πράξη ξεκίνησε γύρω στα 15-16 για τον κάθε ένα από εμάς -άντε 2 χρόνια πάνω - κάτω.

Είναι τότε που καταλαβαίνεις ότι οι κοπέλες δεν σου κάνουν αυτό το κλικ που θα 'πρεπε.
Τότε που δείχνεις κάποιο παραπάνω ενδιαφέρον για γνωστούς και συμμαθητές σου - και για τους πιο kinky για καθηγητές σου. Το αποδίδεις βέβαια σε θαυμασμό και στην δυνατή - λεγόμενη - αντρική φιλία.
Τότε που σιγά σιγά νομίζεις ότι τρελαίνεσαι.
Τότε που νομίζεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου.
Τότε που αρνείσαι αυτή την απόφαση της φύσης και προσπαθείς να αποδείξεις στον εαυτό σου το αντίθετο. Μάταια!
Τότε που καταριέσαι θεούς και δαίμονες που αυτό συνέβη σε σένα.

Και κάπου εκεί βλέπεις ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο φαίνονται. Μετά από τόσο κλάμα και τόσο πόνο αποφασίζεις ότι είναι η μοναδική σου ευκαιρία σε αυτόν τον πλανήτη, και δεν θα την χαραμίσεις για τα πρέπει και τα μη του κάθε κομπλεξικού στενόμυαλου. Τι σε νοιάζει κυρά μου τι εσώρουχο φοράω; Εσύ πάντως δεν θα μου το δεις!

Είναι τότε που αποφασίζεις να βγεις από το καβούκι σου και να αρχίσεις να ζεις.

Πλέον έχεις αποδεχτεί αυτό που πραγματικά είσαι, ακόμα και η κοινωνία δουλεύει για σένα. Κάνουν την εμφάνισή τους τα gay μαγαζιά στην Αθήνα και όλα δείχνουν να γίνονται πιο εύκολα με την πάροδο του χρόνου. Από την Μέκκα του gay community παγκοσμίως - την Μύκονο - μέχρι και τον γάμο που είχαμε πρόσφατα στην Τήλο.

Αφού συνειδητοποιήσεις εν τέλη ότι δεν είναι ντροπή να ζεις με τους δικούς σου κανόνες, είσαι ευπρόσδεκτος να συμβάλλεις στην διαμόρφωση αυτού του blog, να διαβάσεις - σχολιάσεις - διαφωνήσεις με όλα όσα γράφονται από εμάς για εμάς.

Καλώς ορίσατε λοιπόν στο blog μου, στο δικό μας blog, στη δική μας..
gl-in-g



6 σχόλια:

Katsiki είπε...

Καλή αρχή!!!!
Καλή αρχή και στους δυο μας!!!! :D :D :D

DiViNe__ είπε...

yes yes :D Με το καλό και πολλές αναγνώσεις σ εύχομαι σε σένα καλό μ :*

VooDoo είπε...

Agoraki mou kalh arxh sou euxomai.... Gay and the city einai to blog k m aresei poly!!! Euxomai kala posts na skisete k otan arxisoun oi anarthseis .... i'll be on the game!

DiViNe__ είπε...

VooDoo glyko m se eyxaristw kai esena para para para polu, elpizw na se traviksw san anagnwsti kai panta na 'xeis kati kalo na sxoliaseis :)
Filiaa

joysteeq είπε...

There are two mistakes one can make along the road to truth ...not going all the way, and not starting. :)

DiViNe__ είπε...

exactly indi, thnx for commenting and reading my post :***